۱۳۸۹ آذر ۲۴, چهارشنبه

سالاد تبوله





يك ليوان بلغور گندم خام و ریز -8 تا 10عدد پيازچه - 3 ليوان جعفري تازه - 2 ليوان كاهو - يك سوم ليوان نعنا تازه -3 عدد درشت گوجه فرنگي - يك سوم فنجان آب ليمو ترش تازه - يك چهارم فنجان روغن زيتون - به اندازه لازم نمك و فلفل



پيازچه، جعفري تازه ، كاهو،  نعناي تازه و گوجه فرنگيرا به صورت ريز خرد مي كنيم و آنها را با هممخلوط مي كنيم. سپس با روغن زيتون، آب ليمو ترش، نمك و فلفل مخلوط كرده و سرو مي كنيم. 

بهتر است سالاد را از قبل آماده كرده و در يخچال بگذاريم و هنگام سرو كردن با روغن زيتون و آب ليموترش مخلوط كنيم. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر