۱۳۸۹ مرداد ۱۵, جمعه

شله زرد



مواد لازم



برنج 2 پیمانه – آب 14 پیمانه – شکر 5یمانه – گلاب 2 پیمانه –کره 50 گرم – خلال پسته 50 گرم – خلال بادام 120 گرم – هل 1 قاشق مربا خوری – دارچین به میزان لازم – زعفران نیم مثقال




چگونگی تهیه



ابتدا برنج را می شوییم و از شب قبل با گلاب وکمی زعفران خیس می کنیم 0 آب را در قابلمه ریخته و بعد از اینکه جوش آمد برنج را اضافه می کنیم وقتی مغز برنج نرم شد آن موقع شکر و کره را اضافه می کنیم و بعد زعفران را اضافه می کنیم بادام را که بهتر است چند ساعت قبل در آب خیس کنیم در آبکش ریخته و بعد به مواد فوق اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و با شعله ملایم می گذاریم تا کاملا جا بیافتد در آخر هل و گلاب را هم اضافه می کنیم و حدود یک ربع می گذاریم تا دم بکشد سپس در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با کمی خلال پسته و دارچین تزیین می کنیم  نکته : هل را می توانید داخل یک پارچه تمیز قرار داده و بعد داخل شله زرد بیاندازید تا رنگ شله زرد تغییر نکند نکته : میزان آب و گلاب که برنج را خیس می کنیم به غیر از میزانی است که در دستور گفته شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر