۱۳۸۹ مرداد ۱۵, جمعه

خورش کرفس



مواد لازم
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان 500 گ پیاز داغ 3 ق سوپخوری نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم رب گوجه فرنگی 1 ق مرباخوری ( چایخوری استاندارد) کرفس متوسط 1 عدد روغن برای سرخ کردن بمقدار لازم نعناع و جعفری ریز خرد شده 250 = 50 نعناع + 200 جعفری آبغوره 2/1 پ لوبیا سفید در صورت دلخواه ۱ پیمانه

چگونگی تهیه
ابتدا گوشت را پس از تمیز کردن به تکه های درشت خرد کرده با 2 ق سوپخوری روغن تفت دهید سپس پیاز سرخ کرده و رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل سائیده را اضافه کنید 2 دقیقه تفت دهید بعد اگر دوست داشتید لوبیا را اضافه می‌کنیم به نظر من با لوبیا خوشمزه تر میشود شما میتونید هر لوبیا ایی که دست دارید بریزید

 سپس 1 لیتر آب روی آن ریخته اجازه دهید گوشت نیم پز شود در این فاصله ساقه های لطیف کرفس را به قطعه های 2 بند انگشت خرد کرده نعناع و جعفری را همراه با برگ های جوان کرفس ریز خرد کرده سبزیهای خرد شده راباکمی روغن تفت داده سپس ساقه کرفس را افزوده باز چند دقیقه تفت دهید و به گوشت نیم پز اضافه کنید و اجازه دهید که پخته شود در آخر پخت نمک و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً خورش جا بیفتد. یادآوری می توانید این خورش را بدون نعناع و جعفری آماده کنید یا بجای گوشت از مرغ استفاده کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر