۱۳۸۹ مرداد ۱۵, جمعه

بستنی سنتی




مواد لازم



شیر چرب 1 لیتر - شکر 400 گرم - ثعلب یک قاشق غذاخوری - گلاب نصف استکان- خامه 100 گرم- پسته خرد شده 50 گرم- زعفران به مقدار لازم



 
چگونگی تهیه


ابتدا شکر و ثعلب را خوب با هم مخلوط می کنیم سپس شیر را اضافه می کنیم خوب حل شود سپس گلاب و زعفران را به آن اضافه نموده و هم می زنیم. سپس داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و بمدت 40 دقیقه می گذاریم تا خوب سفت شود.


خامه را داخل یک سینی پخش می کنیم و سپس داخل فریزر می گذاریم یک تا دو ساعت بعد بیرون آورده و با کاردک می تراشیم و داخل بستنی نان می ریزیم و پسته را هم به آن اضافه نموده بمدت 7 الی 8 ساعت داخل فریزر قرار داده و سپس سرو می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر