۱۳۸۹ تیر ۱۳, یکشنبه

خورشت قيمه بادمجان




مواد لازم ( برای 4نفر ):


* گوشت مغز ران یا گوساله 350 گرم


* لپه 150 گرم


* رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری


* پیاز 2 عدد


* گوجه فرنگی 3 عدد


* آب 1 لیتر


* بادمجان 5عدد


* چاشنی به میزان دلخواه


* روغن، نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه:


پیاز را از عرض به دو نیم کنید، از قسمت بریده شده روی تخته گذاشته و از بالا خلال خلال کنید. در روغن لازم پیاز را تفت دهید سپس درون دستمالی ریخته تا روغن آن کشیده شود.
لپه را که از قبل خیس کرده اید به همراه گوشت و پیاز داغ تفت دهید بعد رب را اضافه کنید.
با حرارت کم بگذارید خورشت به مدت یک ساعت بماند تا جا بیفتد.
گوجه فرنگی را نیم ساعت قبل از جا افتادن خورشت به آن اضافه کنید.
بادمجان را جدا سرخ کنید و ۱۰ دقیقه قبل از برداشتن خورشت به آن اضافه کنید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر