۱۳۸۹ تیر ۱۳, یکشنبه

کباب تابه ای



مواد لازم :



گوشت چرخ کرده ۵۰۰گرم


پیاز ۲عددمتوسط


گوجه فرنگی ۴تا۵عدد


روغن مایع به میزان لازم


نمک و فلفل به میزان لازم  زعفران دم کرده به میزان


طرز تهیه :



گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده مخلوط کنید.سپس کمی نمک ، فلفل سیاه و زعفران دم کرده به آن بیفزایید و بادست ورز دهید تا گوشت به حالت چسبنده در بیاید.


توجه داشته باشید در این غذا نبایدزرد چوبه اضافه کنید ، چون طعم کباب عوض می شود.
بعد
 از ورز دادن ، یک قسمت از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و به صورت گلوله کف دست شکل دهید و به شکل کتلت آن را صاف کنید و داخل تابه با کمی روغن سرخ کنید.


می توانید این کباب را به سیخ چوبی نیز درست کنید.به این ترتیب که قسمتی از گوشت را به صورت یک بیضی باریک و بلند در آورید و سپس سیخ کباب را از میان آن رد کنید و داخل تابه سرخ کنید.
ولی‌ من بعد از آماده کردن گوشت آن را در ماهیتابه پهن می‌کنم و با پیتزا برر آن را برش میدم و روی آن چند تکه کره میزارم و با حرارت ملایم سرخ می‌کنم. گوجه فرنگی ها را به صورت ورقه های ضخیم خرد کنید و داخل تابه سرخ نمایید.سپس همراه کباب سرو کنید.
این کباب را می توانید همراه برنج یا نان میل کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر