۱۳۸۹ تیر ۱۳, یکشنبه

خورشت قيمه




مواد لازم: گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم -لپه ۱ پیمانه -پیاز درشت ۳ عدد-لیمو امانی ۳ تا ۴ عدد -سیب زمینی‌ سرخ کرده به میزان لازم نمک -زردچوبه -زعفران -رب -روغن بمیزان لازم



طرز تهیه:در ابتدا پیاز را در حد طلایی شدن تفت میدیم بعد نصف پیاز سرخ شده را بر می‌داریم و در ظرفی‌ کنار میذاریم سپس به پیازی که روی گاز است زردچوبه اضافه می‌کنیم کمی‌ که تفت خورد گوشت را اضافه می‌کنیم و یک تفت کوچولو میدیم تا رنگ گوشت عوض شود ولی‌ سرخ نشود چون سفت میشه بعد لپه را که از قبل خیس کرده بودیم را به مواد گوشتی اضافه می‌کنیم و به همراه مواد تفت میدهیم با این کار لپه تا پایان پخت له‌ نمی‌شود و شکل خودش را از دست نمیدهد و بعد رب را هم اضافه می‌کنیم و به میزان لازم آب می‌ریزیم لیمو امانی را که حتما در آب سرد ۱ ساعت خیس می‌کنیم تا تلخی‌ پوست آن گرفته شود و ۱ ساعت بعد به خورشت اضافه می‌کنیم و اجازه میدهیم تا خورشت جا بیفتد و یک ربع آخر هم پیاز داغی‌ که کنار گذشته بودیم را به همراه زعفران و نمک به خورشت اضافه می‌کنیم و اگر دوست دارید که خورشتتون مزهٔ نظری بدهد بعد از این که زیر آن را خاموش کردید ۱ قاشق چای خوری گلاب اضافه کنید توجه کنید که زیاد نریزید که بوی گلاب معلوم شود و در آخر هم با سیب زمینی‌ سرخ کرده خورشت را به همراه برنج میل کنید من که همیشه با این روش قیمه درست می‌کنم پیشنهاد می‌کنم یک بار امتحان کنید دیگه هوس نظری نمیکنید




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر