۱۳۸۹ تیر ۵, شنبه

كوفته برنجي




مواد لازم



لپه 100 گرم


تخم مرغ 1 عدد


نمك و فلفل به مقدار لازم


زردچوبه 2/1 قاشق چايخوري


در صورت تمايل آلو - كشمش - زرشك براي داخل كوفته به مقدار لازم


روغن مايع 2/1 استكان


گوشت چرخ كرده 400 گرم


برنج 150 گرم


پياز 2 عدد


رب 2 قاشق غذا خوري






چگونگی تهیه



لپه و برنج را شسته و خيس مي كنيم . سبزي را شسته و خرد مي كنيم . يك عدد پياز را خرد كرده سرخ مي كنيم يك عدد پياز ديگر را رنده كرده به همراه گوشت تخم مرغ و نمك و فلفل با يكديگر مخلوط مي كنيم . لپه و برنج و سبزي را اضافه كرده و تمام مواد را با يكديگر خوب ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته در صورت تمايل آلو – كشمش يا زرشك درون آن مي گذاريم و كوفته را گرد مي كنيم . پيازي را كه سرخ كرده ايم با كمي زردچوبه و رب هم مي زنيم سپس آب ريخته و مي گذاريم تا بجوشد سپس حرارت را كم كرده و كوفته ها را درون آن مي اندازيم و با حرارت ملايم مي پزيم.


نکته: توجه داشته باشید که حتما آب درون قابلمه در حال جوش باشد تا کوفته‌های شما وانرود به نظر من به تخم مرغ نیازی نیست اگه مواد را خوب ورز دهید ولی‌ اگر بار اول است که درست می‌کنید و نگران وارفتن هستید از تخم مرغ استفاده کنید.





هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر