۱۳۸۹ تیر ۵, شنبه

جوجه کباب تابه ایی





مواد لازم:سینهٔ‌ مرغ ۶۰۰گرم -پیاز درشت ۲ عدد-آب لیمو نصف استکان -زعفران دم کرده نصف استکان -نمک -روغن -فلفل دلمه ایی -گوجه فرنگی‌ گیلاسی -پیاز به میزان لازم


طرز تهیه:در ابتدا سینه مرغ را پاک می‌کنیم و آنها را مکعبی خورد می‌کنیم و ۲ عدد پیاز درشتی که داشتیم را خلالی خورد می‌کنیم و در ظرف نسبتا بزرگی‌ اول پیاز هارا می‌ریزیم و به آن نمک اضافه می‌کنیم و با دست خوب چنگ می‌زنیم تا پیاز کمی‌ لهٔ شود و آب بیندازد بعد مرغ را اضافه می‌کنیم و باز کمی‌ مواد را ورز میدهیم تا آب پیاز به خورد گوشت برود و بعد زعفران را اضافه می‌کنیم و در آخر هم روغن را اضافه می‌کنیم و اجازه میدیم موادمون حداقل ۱ ساعت در یخچال استراحت کند بعد فلفل دلمه ایی و پیاز را به تکه‌های بزرگ خورد می‌کنیم و لابلای گوشت به سیخ که باید چوبی باشد میکشیم و در مایتابه با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم این غذا را هم می‌توان با نون میل کرد هم با برنج و هم اگه خواستید خیلی‌ رژیمی‌ شود با سالاد.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر