۱۳۸۹ تیر ۴, جمعه

استامبولی پلو





مواد لازم:برنج ۴ پیمانه-گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم- سیب زمینی‌ متوسط ۲ عدد-پیاز نسبتا درشت ۲ عدد-گوجه فرنگی‌ متوسط ۳ عدد-رب گوجه فرنگی‌ ۳ قاشق غذا خوری-در صورت تمایل ۱ عدد هویج متوسط- نمک- زرد چوبه- روغن به میزان لازم



طرز تهیه:در ابتدا پیاز را که ریز خورد کردیم تفت میدیم تا طلایی شود بعد زرد چوبه را اضافه می‌کنیم همین که بوی زردچوبه را حس کردید کافیست بیشتر تفت ندید که تلخ میشه بعد گوشت را اضافه می‌کنیم حرارت تند نباشه که گوشت سفت میشه بعد از سرخ شدن گوشت سیب زمینی‌ را که مکعبی خورد کردیم را اضافه می‌کنیم و کمی‌ تفت میدیم در آخر هم اگه دوست داشتید یک عدد هویج که آن هم مکعبی خورد کردیم را اضافه می‌کنیم بعد رب را اضافه می‌کنیم و کمی‌ تفت میدهیم همین که دیدید روغن شما رنگی‌ شده کافیست چون هم رب تلخ میشه هم بد مزه و رنگ آن هم کدر میشه و در پایان هم گوجه فرنگی‌ را که رنده کردیم و یا به صورت پوره در آوردیم و اضافه می‌کنیم یه کوچولو تفت میدیم و آب را اضافه می‌کنیم دقت کنید که آب زیاد نریزید چون گوجه فرنگی‌ هم آب دارد من وقتی‌ که آب جوشید برنج را اضافه می‌کنم به نظر من برنج دون تر میشه آب برنج که کشیده شد زیر گاز را کم کنید تا برنج شما ته نگیره چون اگه مراقب نباشید به خاطره رب که در مواد هست برنج ته دیگه سیاه میبنده و در آخر هم با سالاد شیرازی و سبزی خوردن میل کنید.





هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر