تخم مرغ درشت ......... 4 عدد ..... به دمای محیط رسیده
پودر قند ..................250 گرم (1پیمانه)
شیر ..................... 1 پیمانه ..... به دمای محیط رسیده
روغن مایع ............... 1 پیمانه(ذرت ، گیاهی یا کنولا بهتره)
وانیل .................... 3/1 ق چ
آرد ....................... 2 پیمانه (300 گرم)
بیکینگ پودر ............1 ق س (3 ق چ )( یا 1 ق چ جوش شیرین )
پودر کاکائو ............... 2 ق س
پودر قند و تخم مرغها را با درجه تند همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود .
شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن می زنیم .
آرد ،وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کم کم به مایه می افزاییم با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود . زیاد نباید هم بزنیم
مواد را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به 1 قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.
فر را با درجه 180 روشن می کنیم.
کف قالب 23 سانت را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم
3 ق س از مایه سفید را درست در مرکز قالب می ریزیم و بعد 3 ق س از مایه کاکائویی را درست در مرکز قالب . دوباره مایه سفید و....
این کار را باید سریع انجام دهیم و مکث نکنیم وهمچنین قالب را نباید تکان دهیم تا مایه پخش شود چون بتدریج پخش خواهد شد.
به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم . 20 دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم
بعد از 40 دقیقه یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو می کنیم و خارج میکنیم اگر تمیز بود کیک پخته است.
دور کیک را با یک چاقوی نازک از قالب جدا می کنیم و روی پنجره سیمی قرار میدهیم تا خنک شود . می توانیم روی کیک پودر قند بپاشیم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر