مواد لازم : مرغ ۱ کیلو برنج ۵۰۰ گرم زرشک ۲۰۰ گرم شکر ۱ قاشق غذا خوری زعفران دمکرده ۱ استکان پیاز متوسط ۲ عدد هویج متوسط ۲ عدد شاخهٔ کرفس ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری نمک زردچوبه روغن به میزان لازم
شیوهٔ درست کردن زرشک پلوی من اینگونه است در ابتدا پیاز را خلالی خورد میکنیم و در حد طلایی شدن آن را تفت میدهیم بعد زردچوبه را اضافه میکنیم و بعد از آن مرغها را که پوست آن را کاملا گرفتیم را اضافه میکنیم و به همراه پیاز و زردچوبه کمی تفت میدهیم تا گوشت مرغ سفید رنگ شود با این روش دیگر مرغ بوی ضحم نمیدهد بعد رب نمک هویج و کرفس را اضافه میکنیم و ۱ لیوان آب میریزیم و اجازه میدهیم مرغ بپزد ولی لهٔ نشود ۱ ساعت برای پخت کافیست من بعد از پخته مرغ آن را کمی در روغن سرخ میکنم بنظرم خوشمزه تر میشود برنج را با هر روشی که دوست دارید دم کنید که بهتر است برای مهمانیها برنج را آبکش کنید زرشک را هم که خوب میشوریم و با کمی روغن و شکر در حد ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم و بعد از آماده شدن کمی از برنج را زعفرانی میکنیم و روی دیس برنج را با زرشک و برنج زعفرانی تزئین میکنیم.
salam khobin
پاسخحذفman be tore tasadofi ba veb seite shoma ashena shodam
da yadashthaton khondam ke dar alman zendegi mikonin va baz ham da yadashthay rozanaton didam ke ba zabane almani ham mosalat hasti
mikhastam agar bashe ba ham bishtar ashena beshim albate agar shoma movafegh bashin
chon man ham mesle khodeton be ashpazi alaghemandam
maryam