۱۳۹۲ آذر ۱۵, جمعه

مافین سیب و دارچین







قبل از هر چیز بگم که اگه مثل من دوست دارید که داخل کیک و شیرینیتون میوه هم باشه پیشنهاد می‌کنم این مافین خوشمزه رو درست کنید و از طعم خوش آن همراه با یک چای داغ کنار خانواده لذت ببرید مخصوصا این که از عطر دارچین هم خوشتون بیاد!


خوب میریم سراغ مواد اولیه:  سیب ۵۰۰ گرم (۴ عدد) - شکر ۲ قاشق غذا خوری - دارچین ۱ قاشق چایخوری سر صاف - سفیدهٔ تخم مرغ ۳ عدد - شکر ۵۰ گرم - کره نرم شده ۱۶۰ گرم - شکر ۱۲۰ گرم - نمک به اندازه‌ای که بین دو انگشت می‌شه برداشت که به اصطلاح میگن یه پنس - زرده تخم مرغ ۳ عدد - آرد ۱۸۰ گرم - بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سر صاف 


اول از همه بگم که با این که این مواد برای تهیه ۱۲ عدد مافینه ولی‌ بیشتر از ۱۲ تا می‌شه به نظرم می‌شه تو قالب کیک‌های کوچک مثلا قالب کیک صبحانه هم درست کرد و یا قالب گرد ساده ۲۲ سانتی،طرز تهیه این مافین خیلی‌ سادست‌ در ابتدا قبل از هر چیز سیبها رو پوست میکنیم و هستهٔ وسطش رو در میاریم و به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم و برشهای منظم و مساوی می‌زنیم و با ۲ قاشق شکر و ۱ قاشق دارچین مخلوط می‌کنیم و کنار میذاریم بعد میریم سراغ تهیه مواد اصلی‌ مافینمون سفیدهٔ تخم مرغ را با همزن برقی‌ می‌زنیم تا کاملا سفت بشه طوری که وقتی‌ ظرفمون رو برمیگردنیم از ظرف نریزه بعد ۵۰ گرم شکر را کم کم بهش اضافه می‌کنیم تا کاملا شکر جذب سفید بشه سپس در ظرفی‌ جداگانه کره را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه می‌زنیم تا کاملا حجمش ۲ برابر و رنگش روشن بشه بعد شکر را کم کم به کره اضافه می‌کنیم و همچنان به همزدن ادامه میدیم نمک را هم در این مرحله به کره اضافه می‌کنیم بعد از این که شکر کاملا با مواد مخلوط شد زرده‌های تخم مرغ را یکی‌ یکی‌ به مواد اضافه می‌کنیم بهتره بعد از اضافه کردن هر زرده ۳۰ ثانیه کاملا با همزن مواد رو ترکیب کنیم بعد زرده بعدی را اضافه کنیم،آرد را به همراه بکینگ پودر ۲ بار الک می‌کنیم و به مواد کره و تخم مرغ اضافه می‌کنیم به همراه نیمی از سفیده تخم مرغ،دیگه به همزن نیازی نیست خیلی‌ آرام آرد رو با مواد ترکیب می‌کنیم از یک جهت و به صورت دورانی هم می‌زنیم بعد مابقی سفید رو هم اضافه می‌کنیم و به آهستگی کاملا با موادمون ترکیبش می‌کنیم.توی قالب مافین کاغذ مخصوص مافین میذاریم و از مواد به اندازهٔ ۲/۳ حجم قالبمون پر می‌کنیم اگر هم خواستید توی قالب‌های دیگه درست کنید حتما قالبتون رو از قبل چرب و آرد پاشی کنید، روی مواد رو با پالتی کوچک صاف می‌کنیم و برشهای سیب را روی مواد قرار میدیم و با دست کمی‌ فشار میدم تا سیب‌ها  کمی‌ داخل مواد قرار بگیره ،خوب دیگه آمادست برای پخت فر‌ رو از۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ گرم می‌کنیم بعدش مافینهای خوشمزه امون رو میذاریم طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه سانیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزه تا حسابی‌ روی آن طلایی و خوشرنگ بشه حتما بعد از این زمان پخت با یک خلال چوبی مافین رو چک کنید اگه از مواد چیزی به خلال چوبی نچسبید مافین آمادست،بعد از پخت مافین را از فر‌ خارج می‌کنیم ۵ دقیقه صبر می‌کنیم کمی‌ که خنک شد از قالب جدا می‌کنیم بعد از سرد شدن کامل روی آن را با پودر قند و دارچین تزئین می‌کنیم.

امیدوارم که حتما درست کنید و از طعمش لذت ببرید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر