۱۳۹۲ آبان ۲۲, چهارشنبه

کاپ کیک شکلاتی









امروز می‌خوام طرز تهیه یه کاپ کیک خوشمزه رو بهتون بگم کاپ کیک‌ها جزو دسته کیک هایی هستن که هم خیلی‌ سریع آماده میشن هم خیلی‌ خوشمزه هستن هم خیلی‌ خوردنش با یه قهوه گرم اون هم از نوع لات ماچیاتو در کنار خانواده حسابی‌ می‌چسبه پیشنهاد می‌کنم حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید!


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی:

آرد ۱۱۰ گرم - بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری - پودر کاکائو شیرین نشده ۳۰ گرم - شکر ۱۱۰ گرم - کره نرم شده ۱۱۰ گرم - تخم مرغ ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد متوسط 

برای تهیه کرم کره‌یی‌ روی کاپ کیک به این مواد نیاز داریم:
کرهٔ نرم شده ۱۱۰ گرم - پودر قند ۲۲۰ گرم - پودر کاکائو شیرین نشده ۳۰ گرم - شیر ۲ قاشق غذا خوری - رندهٔ شکلات سفید ۲ قاشق غذا خوری

خوب حالا میریم سراغ تهیه این کاپ کیک خوشمزه؛اول از همه فر‌ رو روشن می‌کنیم با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد میذاریم تا گرم بشه بعد میریم سراغ آماده کردن موادمون در ابتدا آرد رو با بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم و ۲ بار الک می‌کنیم بعد توی ظرفی‌ آرد ،پودر کاکائو،شکر،تخم مرغ،و کره را باهم مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی‌ یا دستی‌ به مدت ۲ دقیقه مواد را هم می‌زنیم تا کاملا صاف و یک دست بشه بعد ۱۲ تا کپسول کاپ کیک رو از این مواد پر می‌کنیم البته نه کاملا پر کمی‌ سر آن را خالی‌ میذاریم تا جا برای پف کردن موادمون باشه بعد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد اجازه میدیم تا کاملا بپزه.
برای تهیه کرم کره‌یی‌ روی کاپ کیکمون در ابتدا کره را با همزن کمی‌ می‌زنیم تا بافتش از هم باز بشه بعد کم کم پودر قند و کاکائو رو بهش اضافه می‌کنیم به مدت ۵ دقیقه با دور تند هم زن می‌زنیم تا کاملا پوک و پفکی بشه بعد از سرد شدن کامل کاپ کیک با کرم کره‌یی‌ کاملا پوشش میدیم و برای زیبایی‌ بیشتر با رندهٔ شکلات سفید تزئین می‌کنیم.


امیدوارم که حتما درست کنید و از طعم خوش آن لذت ببرید یه نکتهٔ مهم مواد اولیه رو نباید زیاد هم بزنید ۲ دقیقه کافیه چون اگه زیاد هم بزنید کاپ کیکتون بعد از پخت حالت لاستیکی به خودش میگیره و سفت می‌شه!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر