۱۳۸۹ آذر ۲۲, دوشنبه

آش بلغور








مواد لازم: بلغور گندم ۱ پیمانه -پیاز متوسط ۱ عدد -نخود پخته ۱ پیمانه -ماست ۲۵۰ میلی‌ لیتر -هویج کوچک ۱ عدد -نعناع داغ و پیاز داغ و نمک به میزان لازم


طرز تهیه:اول بگم که این آش خیلی‌ راحت و سریع آماده میشه و برای موقع ایی‌ که هوس آش گرم کردید عالیه.در ابتدا پیاز را نگینی خورد می‌کنیم و در روغن کمی‌ تفت میدهیم تا طلائی شود اگر دوست داشتید آشتون خوش رنگ بشه کمی‌ زرد چوبه به پیاز اضافه کنید و کمی‌ هم آن را تفت بدید بعد از اون بلغور گندم را که قبلان خوب شستید  به پیاز اضافه کنید و یک تفت کوچولو بدید در حدود ۳ الی‌ ۴ دقیقه سپس هویج را هم مکعبی خورد کنید و به موادتون اضافه کنید بعد آب داغ در حال جوش به مقدار لازم اضافه کنید اگر آب گوشت یا مرغ داشتید بجای آبه ساده اضافه کنید که واقعا آشتون حسابی‌ خوشمزه میشه ولی‌ با آب ساده هم خوشمزه میشه آبه جوش باعث میشود آش در عرض ۱ دقیقه بجوشد و دیگر کفّ نکند از قابلمه سرازیر شود بعد از چند جوش زدن زیر گاز را ملایم می‌کنید تا بلغور به آهستگی پخته شود و آش جا بیفتد حدوداً نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه آش آماده میشود در آخر هم نخود پخته را اضافه کنید بعد از این که زیر گاز را خامش کردید ماست را اضافه کنید البته کم و زیاد اضافه کردن ماست بستگی به ذائقه خودتون داره کلا در این آش میتونید نخود و هویج و ماست را حذف کنید حتی ساده آن هم خوشمزه است و در پایان هم با نعناع داغ و پیاز داغ آش را سرو کنید.
امیدوارم از طعم آن خوشتون بیاد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر