۱۳۸۹ آبان ۴, سه‌شنبه

کباب کوبیده





مواد لازمگوشت سردست و کمی قلوه گاه چرخ کرده 2 مرتبه 1 کیلو – پیاز رنده شده نرم که از صافی ریخته آب آن جدا شده باشد 2 عدد متوسط – نمک فلفل زعفران به مقدار لازم



 چگونگی تهیهابتدا گوشت را همراه با نمک ، فلفل در سینی خوب با کف دست ورز دهید تا گوشت چسب پیدا کند. سپس پیاز رنده شده که آب آن جدا شده همراه با زعفران حل شده اضافه کرده و خوب با گوشت مخلوط کنید تا کاملا گوشت چسب دار باشد . از گوشت گلوله هایی برداشته و به سیخ می کشیم و با انگشت کمی فشار می دهیم تا گوشت به سیخ بچسبد و سطح آن صاف شود . بعد روی حرارت پخته و در دیس کشیده و در صورت تمایل کمی سماق می پاشیم . 




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر