۱۳۸۹ شهریور ۴, پنجشنبه

کیک سیب







مواد لازم

آرد 300 گرم- آرد ذرت 50 گرم-کره یا مارگارین 250 گرم-پودر شکر 250 گرم-تخم مرغ 5 عدد-بیکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری-وانیل 4/1 قاشق چایخوری-سیب درشت 2 تا 3 عدد

چگونگی تهیه


کره و پودر شکر را با همزن برقی می زنیم تا کاملا" پوک شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده وانیل را نیز اضافه می کنیم بعد از مخلوط شدن آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط می کنیم. قالب مستطیل 25*35 سانتی متری را چرب می کنیم. مواد کیک را داخل قالب می ریزیم. سطح کیک را صاف کرده و سیب های ورقه شده نازک را روی مواد می چینیم. قالب را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده می گذاریم و بعد از 45 دقیقه کیک پخته شده را از فر خارج می کنیم. بعد از یک ربع کیک را از قالب خارج می کنیم. در صورت تمایل قبل از پخت می توانید روی سیب ها را دارچین بپاشید و همچنین بعد از پخت روی سیب ها را مارمالاد گرم شده زردآلو بمالید.





هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر