۱۳۸۹ مرداد ۴, دوشنبه

لازانیا




مواد لازم



گوشت چرخ كرده 300 گرم  فلفل دلمه اي 1 عدد  پياز خرد شده 1 عدد  روغن 2 قاشق غذاخوري  رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري آويشن 1 قاشق مربا خوري  پنير پيتزا 500 گرم  نمك و فلفل به ميزان لازم  كره 50 گرم  آرد 2 قاشق غذا خوري

شير سرد 3 پيمانه  خامه 50 گرم  در صورت دلخواه سس سفيد رقيق 3 پيمانه  ورق لازانيا 6 تا 8 ورق  قارچ اسلايس شده 200 گرم

چگونگی تهیه



پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر