۱۳۸۹ خرداد ۲۸, جمعه

کیک راه راه




تخم مرغ درشت ......... 4 عدد ..... به دمای محیط رسیده



پودر قند ..................250 گرم (1پیمانه)


شیر ..................... 1 پیمانه ..... به دمای محیط رسیده


روغن مایع ............... 1 پیمانه(ذرت ، گیاهی یا کنولا بهتره)


وانیل .................... 3/1 ق چ


آرد ....................... 2 پیمانه (300 گرم)


بیکینگ پودر ............1 ق س (3 ق چ )( یا 1 ق چ جوش شیرین )


پودر کاکائو ............... 2 ق س






پودر قند و تخم مرغها را با درجه تند همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود .


شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن می زنیم .


آرد ،وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کم کم به مایه می افزاییم با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود . زیاد نباید هم بزنیم


مواد را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به 1 قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.


فر را با درجه 180 روشن می کنیم.


کف قالب 23 سانت را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم


3 ق س از مایه سفید را درست در مرکز قالب می ریزیم و بعد 3 ق س از مایه کاکائویی را درست در مرکز قالب . دوباره مایه سفید و....


این کار را باید سریع انجام دهیم و مکث نکنیم وهمچنین قالب را نباید تکان دهیم تا مایه پخش شود چون بتدریج پخش خواهد شد.


به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم . 20 دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم


بعد از 40 دقیقه یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو می کنیم و خارج میکنیم اگر تمیز بود کیک پخته است.


دور کیک را با یک چاقوی نازک از قالب جدا می کنیم و روی پنجره سیمی قرار میدهیم تا خنک شود . می توانیم روی کیک پودر قند بپاشیم

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر