۱۳۸۹ خرداد ۲۴, دوشنبه

کیک آلمانی






تخم مرغ 5 عدد- آرد 300 گرم - بکینگ پودر 2/1 قاشق سوپخوری- شربت 5/1 قاشق سوپخوری- آب یک لیوان - شکر 300 گرم- آرد برنج 50 گرم- وانیل یا هل 4/1 قاشق چایخوری
چگونگی تهیه


زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده ها را با نیمی از شکر می زنیم (البته شکر را بعد سفت شدن سفیده می افزائیم) و بعد زده ها را دانه دانه می وافزائیم نصف لیوان آب را افزوده و با همزن زده و بعد آرد و BP را افزوده و بقیه آب را مخلوط می کنیم و در قالب کاغذ انداخته و چرب شده ریخته و در فر 175 درجه سانتیگراد می گذاریم و بعد پخت برش داده و تزئین می کنیم.


نکتهٔ مهم این کیک این است که به هیچ عنوان نباید ۲۰ دقیقهٔ اول در فر را باز کرد چون پف کیک میخوابد هر زمان که روی کیک طلایی شد کیک آماده است البته می‌توان با فرو کردن یه خلال دندان هم از پخته کامل کیک مطمئن شد اگر چیزی به خلال دندان نچسبید کیک آماده است و نکتهٔ دیگر هم بهتر است مواد خشک را باهم ترکیب کنیم و ۲ بار الک کنیم برای این کیک به یک قالب ۲۰در ۳۰ مستطیل شکل نیاز داریم بعد از آماده شدن هم کیک را به قطعه‌های مربع برش میدهیم و باز هر قطعه را از وسعت به ۲ نیم می‌کنیم که مثلث شود و می‌توان وسط آن را هم برش داد از انواع کرمها استفاده کرد و یا از خامهٔ فرم گرفته استفاده کرد و روی آن هم با بادام پرک شدهٔ تست شده تزیین کرد که تزیین آن به دلخواه خودتان می‌باشد.







توصیه می‌کنم حتما درست کنید چون کیک بسیار راحت و خوشمزه ایی است تقریبا مزهٔ آن مثل شیرینی‌ تر خودمان است.









هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر