طرز تهیه: در ابتدا پیاز هارا که خلالی خورد کردیم درون تابه میریزیم و با کمی روغن در حد سبک شدن تفت میدیم:سپس سیر را هم اضافه کرده و به همراه پیاز کمی در روغن تفت میدیم بعد فیلههای مرغ را که بصورت خلالی خورد کردیم را به پیاز اضافه میکنیم و مرتب مواد را هم میزنیم که تمام فیلهها بطور یکنواخت سرخ شود ورنگ آن سفید شود در این مرحله نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و بعد اسفناج هارا اضافه میکنیم بهتر است که اسفناج را خورد نکنیم و همانطور به مواد اضافه کنیم چون هم زیباتر میشود و هم خواصش حفظ میشود شعله گاز را ملایم میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه مواد به آرامی بپزد نیازی به اضافه کردن آب نیست چون اسفناج خودش آب میاندازد در این فاصله میرویم سراغ پاستا آب را میذاریم که در قابلمه ایی مناسب به جوش بیاد بعد پاستا را اضافه میکنیم به همراه کمی نمک روغن نریزید چون روغن هیچ تأثیری در نچسبیدن پاستا به هم ندارد اگر دقت کرده باشید روغن سطح آب قرار میگیرد فقط با این کار باعث میشوید تا مواد سس به خوبی جذب پاستا نشود و شما طعم واقع ایی سس را حس نمیکنید اجازه میدهیم پاستا حدود ۱۵ دقیقه در آب بپزد چون دیگر نمیخواهیم آن را دم بذاریم وقتی که مطمئن شدید پاستا پخته است آن را در آبکش میریزیم تا آب اضافه آن خارج شود اصلا آب سرد روی آن نگیرید چون این کار هم باعث میشود طعم پاستا عوض شود خوب حالا پاستا آماده است مواد سس هم که فقط مانده خامه و پنیر که در آخر هم خامه را اضافه میکنیم کمی که خامه با مواد مخلوط شد حدود ۲ تا ۳ دقیقه بعد پنیر را اضافه میکنیم یه هم کوچولو میزنیم و زیر گاز را خاموش میکنیم پنیر با حرارت مواد آب میشود و طعم خوشمزه ایی به غذا میدهد.
امیدوارم از این غذا خوشتون بیاد در خانهٔ ما که این غذا پر طرفدار است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر