مواد لازم
لپه باقالاي زرد يك پيمانه
برنج دو پيمانه
زعفران دم كرده نصف پيمانه
پياز يك عدد
آب، زردچوبه، روغن و نمك به ميزان لازم
كره 50 گرم
برنج دو پيمانه
زعفران دم كرده نصف پيمانه
پياز يك عدد
آب، زردچوبه، روغن و نمك به ميزان لازم
كره 50 گرم
طرز تهيه
ابتدا برنج را شسته و خيس ميكنيم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده دقيقه ميپزيم. سپس پياز را ريز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ ميكنيم باقالا را آبكش كرده و با برنج داخل قابلمه يا (پلوپز) ميريزيم. پياز سرخ شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ريخته وقتي آب برنج به جوش آمد زعفران دم كرده را درون آن ميريزيم و هنگامي كه آب برنج تمام شد دمكني را گذاشته و زير گاز را كم ميكنيم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا براي دم كشيدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقيقه وقت لازم است.
اين غذا با ترشي بسيار خوشمزه است.
من برای خوشمزه تر شدن کمی گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز تفت میدم و با کمی لپه باقالا پخته که کنار گذشته بودم مخلوط میکنم و در پایان هم زعفران دم کرده به آن اضافه میکنم چون دمپختک کمی غذای خشکی است من با این روش دلچسب ترش میکنم و واقعا با ترشی خیلی میچسبه.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر