مواد لازم:ماکارانی برنجی ۵۰۰ گرم- گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم- نخود فرنگی ۲۰۰ گرم- هویج قلمی ۳ عدد- لوبیا سبز ۲۰۰ گرم- ذرت ۱۰۰ گرم- فلفل دلمه ایی زرد ۱ عدد- پیاز متوسط ۲ عددنمک- زردچوبه- رب گوجه فرنگی- روغنفلفل به میزان لازم
در ابتدا کمی روغن در ظرف میریزیم و پیاز هارا که نگینی خورد کردیم را تفت میدهیم تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و همراه پیازها با حرارت ملایم تفت میدهیم بعد از آن ادویه هارا اضافه میکنیم و یک تفت کوچولو میدهیم و بعد از آن سبزیجاتی که داریم را که از قبل به شکل دلخواه خورد کردیم را به موادمان اضافه میکنیم سبزیجات کمی که تفت خورد رب را اضافه میکنیم و یک لیوان آب میریزیم و اجازه میدهیم که مواد گوشتی به آرامی پخته شود در این فاصله میرویم سراغ ماکارانی برنجی مانند دیگر ماکارانیها آن را در آب جوش به همراه کمی نمک و روغن میپزیم با این تفاوت که زمان طبخ آن کمی کوتاهتر از دیگر ماکارانی هست چون ما ایرانیها عادت به دم گذاشتن داریم اگر زیاد آن را بپزیم کاملا موقع دم کشیدن خمیر میشود بعد از آبکش کردن ماکارانی ته ظرف مورد نظرمان کمی روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا روغن داغ شود بعد برای ته دیگ آن میتوانید از نان لواش یا سیب زمینی استفاده کنید که من نان را بیشتر ترجیح میدهم و در آخر هم یک لایه از ماکارانی و یک لایه از مواد گوشتی میریزیم و آن را دم میگذاریم حواستان باشد که بیشتر از ۳۰ دقیقه دم نگذارید چون خمیر میشود اگر دیدید بعد از ۳۰ دقیقه هنوز خام است ۱۰ دقیقه دیگر به آن زمان دهید.امیدوارم از طعم آن خوشتان بیاید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر