مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
گوشت مغز ران: 500 گرم پیاز متوسط 2 عدد روغن 200 گرم لیمو عمانی 5 تا 6 عدد
لوبیا قرمز 200 گرم در صورت تمایل 3/1 پیمانه آبغوره روغن 200 گرم سبزی خورش 5/1 کیلوگرم (تره، جعفری، شنبلیله) چند برگ اسفناج
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
چگونگی تهیه
گوشت را خرد کرده، پیاز را تفت داده. گوشت و زردچوبه را اضافه می نماییم. آب و لوبیا را اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی را که سرخ کرده ایم به خورش اضافه می نماییم لیمو و نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر می مکنیم تا خورش کاملا" جا بیفتد و روغن در سطح آن قرار بگیرد. در صورت تمایل می توان آبغوره مورد نظر را هم اضافه کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر