۱۳۹۲ آبان ۱۳, دوشنبه

کیک پرتقالی


کیک پرتقالی



کیک پرتقالی

سلام به شما دوستان خوبم خیلی‌ وقت بود که مطلب جدیدی نذاشته بودم تصمیم گرفتم یه همت جدی کنم و باز هم بیام و مطالب جدید بذارم امیدوارم که موفق بشم.امروز به مناسبت بازگشت مجددم می‌خوام دستور  یه کیک ساده ولی‌ خیلی‌ 
خوشمزه براتون بگم امیدوارم که شما هم درست کنید و از طعمش لذت ببرید.


مواد لازم برای کیک پرتقالی:
اول از همه یه قالب گرد میان تهی لازم داریم که بهتره قطرش ۲۲ سانتیمتر باشه 
آرد سفید ۳۵۰ گرم- نشاستهٔ ذرت ۵۰ گرم - بکینگ پودر ۱۰ گرم - شکر ۲۰۰ گرم - وانیل شکری ۱۰ گرم - رندهٔ پوست پرتغال ۱ قاشق غذا خوری -کره  نرم ۲۵۰ گرم -تخم مرغ ۵ عدد متوسط -شیر یا آب پرتغال  ۵۰ میلی‌ لیتر - پودر قند کمی‌ برای تزئین


طرز تهیه:

 خوب حالا میریم سراغ تهیه این کیک راحت و خوشمزه اول از همه بگم که تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشن،قبل از شروع فر را روشن می‌کنیم با دمای ۱۸۰ درجهٔ سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا حسابی‌ گرم بشه بعدش میریم سراغ موادمون خیلی‌ راحت و بی‌ درد سر همهٔ مواد رو می‌ریزیم تو یه یه ظرفی‌ که گنجایش موادمون رو داشته باشه بعد اول با درجهٔ کند هم زن کمی‌ مواد را هم می‌زنیم تا باهم فقط مخلوط بشن بعد با درجهٔ تند هم زن مواد را به مدت ۳ دقیقه می‌زنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه نیاز به هم زدن زیاد نیست،قالبمون هم که بهتره از قبل چرب کنیم و کمی‌ هم آرد پاشی کنیم مواد کیک را درن قالب می‌ریزیم و روی آن را کاملا صاف و یک دست می‌کنیم حالا دیگه آمادست برای پختن  میذاریم طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجهٔ سانتی گراد به مدت ۵۵ دقیقه البته حواستون باشه که یه وقت نسوزه چون حرارت فرها باهم فرق میکنه برای من که همین زمان کاملا کفایت کرد بعد از پخت هم کیک را از فر بیرون میاریم ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم بعد روی پنجرهٔ سینی فر بر میگردنیم و اجازه میدیم تا کاملا خنک بشه.تزیینش هم البته بستگی به سلیقهٔ شما داره میتونید با کمی‌ پودر قند یا کمی‌ شکلات آب شده و یا حتی خامهٔ فرم گرفته تزئین کنید که من با پودر قند تزئین کردم تو دستور اصلی‌ خودش هم با پودر قند تزئین شده امیدوارم که حتما درست کنید و از طعمش لذت ببرید.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر