۱۳۸۹ آذر ۱۸, پنجشنبه

سوپ جو











مواد لازم:جو پرک شده 2/1 پیمانه -آب گوشت 5 پیمانه -آرد 2 قاشق غذاخوری -کره 50 گرم -هویج متوسط 1 عدد -خامه 6 قاشق غذاخوری -نمک و فلفل مقداری -مرغ در صورت دلخواه ۲۰۰ گرم - جعفری خورد شده کمی‌ برای تزئین

  چگونگی تهیه:



کره را روی حرارت می گذاریم تا آب شود و آرد را ریخته و کمی تفت می دهیم و وقتی آرد داخل کره تفت خورد آب گوشت یا مرغ را آرام آرام اضافه کرده تا گلوله نشود. هویج را پوست کنده و با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه جو پرک شده داخل سوپ می ریزیم و حرارت زیر سوپ را کم می کنیم تا سوپ جا بیفتد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته نمک و فلفل را اضافه کرده و خامه را نیز داخل سوپ می ریزیم و سپس سوپ را داخل ظرف مورد نظر کشیده و کمی جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر