۱۳۸۹ آبان ۲۶, چهارشنبه

نان فنجانی مغزدار







مواد لازم


کره نرم شده 25 گرم- شکر 30 گرم- تخم مرغ 1 عدد- شیر ولرم 60 میلی لیتر- آب ولرم 70 میلی لیتر- پودر مایه خمیر 7 گرم
نمک 4/1 قاشق چایخوری- آرد به میزان لازم- (حدود 400 گرم مغز مورد نظر میوه های گلسه شده- خرده های شکلات 200 گرم

مواد رویه نان
زرده تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق
زعفران 2/1 قاشق چایخوری

  



چگونگی تهیه


مایه خمیر را با آب ولرم و کمی از شکر مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید تا سطح آن حباب هایی ایجاد شده و در ظرفی دیگر تمام مواد را به جز آرد با هم مخلوط کرده مایه خمیر عمل آمده را افزوده و کم کم آرد را اضافه می کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست اید و در ضمن چسبنده هم نباشد. روی آن را پوشانده در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از استراحت مغز دلخواه را در خمیر اضافه نموده و کمی ورز دهید. از خمیر چانه های اندازه 75 تا 80 گرمی برداشته و در قالبهای مافن که از قبل کاغذ مخصوص قرار داده اید به مدت 20 تا 30 استراحت دهید.
سپس مواد رویه را با هم مخلوط کرده با برس روی نان را گواش کنید در فر 200 درجه سانتیگراد با شماره 6 گانه به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید
  
                              

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر